El #Trinxatestiu us presenta el maki de trinxat amb salmó!!! Pels que us agrada més el peix, aquesta serà la vostra recepta ideal! A més, el salmó fresc li donarà, al trinxat, aquell toc estiuenc que tots busquem en els dinars amb família al costat de...

La millor combinació per aquest estiu és el sushi amb trinxat. Carlit us dóna les instruccions necessàries per fer un bon plat de Makis de trinxat amb filet de porc adobat al xerès. Una recepta fàcil amb productes 100% naturals. Qui us ho diria que...

El fundador i CEO de Carlit, Xavier Espuña, va ser entrevistat al programa Club 21 de Ràdio 4 (RTVE) aquest passat dissabte 10 de març. A l'entrevista s'hi destaca el caràcter artesanal dels productes Carlit, la innovació dins la cuina tradicional, l'expansió geogràfica a nivell de...

A Carlit celebrarem els 20 anys el proper mes de juny. Sembla tot just ahir quan vam decidir tirar endavant aquest projecte el 1998. Des del primer moment teníem clar que érem uns fans de la Cerdanya i que en volíem un trosset al plat! Xavier...

Aquests dies no parem quiets… tot just fa una setmana us anunciàvem el llançament de tres nous espots (que ja podeu començar a veure a les nostres xarxes socials o al nostre canal de Youtube) doncs avui toca anunciar-vos que estrenem falca de ràdio! En els...

A Carlit ens agrada innovar, i no només a la cuina, sinó que també ens agrada fer-ho en la imatge de la nostra empresa. És per això que hem preparat una campanya de vídeos per projectar aquesta idea: des de la innovació aconseguim portar la...

Per nosaltres la Cerdanya són tantes coses, tantes emocions, tants moments i tants llocs que ens és increïblement difícil respondre què és la Cerdanya en una sola frase. És per això que vam començar a demanar als nostres seguidors que ens ajudessin i que diguessin...

L'última edició de la Revista Art-e-sans, que és una revista especialitzada dedicada a la divulgació de productes alimentaris artesans i dels seus productors, compta amb un article a doble pàgina dedicat a Carlit. L'article destaca l'entorn privilegiat on es produeixen els nostres productes: la Cerdanya. També...