Carlit, com un cas d’èxit d’alternativa a l’activitat turística als Pirineus

Carlit, com un cas d’èxit d’alternativa a l’activitat turística als Pirineus

El gerent de Carlit, Xavier Espuña, va participar dimarts 26 d’abril, a la jornada “Esports, sanitat i alimentació: Nous motors de l’economia dels Pirineus” que va tenir lloc a Bourgmadame.

La jornada, titulada “Esports, sanitat i alimentació: Nous motors de l’economia dels Pirineus”,  s’emmarcava en les trobades Pyrenees Business Summit, que exploren alternatives d’activitat econòmica als Pirineus per trencar la dependència del turisme.

Espuña va destacar que els últims anys Carlit ha treballat l’estratègia de marca per associar-se al territori de la Cerdanya i ser-ne un ambaixador a tot Catalunya i va afegir que a Carlit tot gira entorn de tres eixos: Territori (Cerdanya), tradició (receptes tradicionals) i innovació (adequar plats tradicionals de tota la vida als nous usos i hàbits de consum, com ara facilitar-ne la preparació al microones).

Amb una ponència titulada, “David contra Goliat, des de la Cerdanya, el gerent de Carlit va concloure que no només és possible competir des de la Cerdanya amb gegants de l’alimentació i entrar a grans cadenes de distribució d’alimentació, sinó que, a més “val la pena!”.