Foto: @lauraponts

TRINXAT DE LA CERDANYA

Si algun plat defineix la nostra Cerdanya, aquest és el trinxat. Sembla que no pugui ser que una cosa tan simple com barrejar patata, col i cansalada pugui arribar a ser tan bo oi? Doncs aquesta és la cuina que ens agrada, la que ens feia l’àvia i que nosaltres continuem fent amb tot el mimo del món. Busquem les millors verdures de casa i hi posem la nostra cansalada. Bon profit fans del trinxat!

carlit-trinxat-ok2

Trinxat

Si algun plat defineix la nostra Cerdanya, aquest és el trinxat. Sembla que no pugui ser que una cosa tan simple com barrejar patata, col i cansalada pugui arribar a ser tan bo oi?
carlit-trinxat-espinacs

Trinxat d'espinacs

El trinxat és el plat per excel·lència per menjar verdures d’una manera diferent, sentint el gust de la terra al paladar.
carlit-trinxat-carbasso

Trinxat de carbassó

El gust suau del carbassó amoroseix encara més el nostre trinxat.
carlit-trinxat-ecologic

Trinxat ecològic

El trinxat de la Cerdanya de tota la vida ara en format Eco; elaborat per gaudir del bon menjar i cuidar de la vostra salut més que mai.
carlit-trinxat-vega

Trinxat vegà

A Carlit som sensibles amb la gent que vol abstenir-se de menjar i fer servir productes d’origen animal i a adoptar un estil de vida basat en el respecte envers els animals.
carlit-patates-emmascarades

Patates emmascarades

Com diu el seu nom, les patates emmascarades les fem amb una varietat de la patata negra de molta qualitat, pròpia de llocs de muntanya alts.