Sí senyor! Ens enorgullim de tot allò que és fresc. Anem cada dia a mercat a comprar el que ens fa falta: les cols, les patates, la carn… Som gent de mercat i ens agrada el que tenim a casa. Per això totes les nostres matèries primeres són autòctones, com nosaltres i com vosaltres que us agrada menjar la cuina de casa.
La nostra elaboració no té secret… Bé, potser algun: ho fem tot i tot com si cuinéssim a casa, com han fet sempre els nostres avis i els besavis, i els rebesavis, i els avis dels rebesavis…
El magret i la panxeta el salem i el deixem curar.
Per fer les llonganisses, no fem res més que trinxar la carn, salpebrar, embotir i deixar-les curar com fèiem sempre. Per això, tenen aquesta forma plana, com les llonganisses de pagès.
Un cop ho tenim ben cuinat, ho envasem de diferents maneres: sencer pels qui els agrada tallar la peça, i llescat pels mandrosos o pràctics!
Cada dia sortim a portar a les botigues i supermercats un trosset de la Cerdanya perquè arribi al vostre plat acabat de fer!