Artesanies Carlit - pa de fetge
Foto: @lauraponts

LA NOSTRA XARCUTERIA

Què seríem els catalans sense la nostra xarcuteria? Què seríem sense un bon pa amb tomàquet al costat d’una bona fusta on anar retallant? Les nostres arrels vénen de fabricar embotits i continuem treballant els nostres productes com ens van ensenyar: amb el gust de sempre. Us heu fixat en les nostres llonganisses planes? Són planes perquè són com les de pagès! A cada llonganissa, pa de fetge, magret… hi trobareu el mateix: el gust de la tradició i dels productes de la nostra terra.

carlit-pa-de-fetge

Pa de fetge

El pa de fetge és una variant dels coneguts patés de campanya francesos, especialment vinculat a la Cerdanya i des d’on es va estendre a altres comarques dels Pirineus.
carlit-magret-anec

Magret d'ànec

El gust de l’ànec, intens però suau alhora, porten records de muntanya, tranquil·litat i bon paisatge a Carlit. Seleccionem ànecs que creixen a l’aire lliure per fer els nostres millors magrets.
LlonganissaCAT

Llonganissa de la Cerdanya

La nostra llonganissa està feta amb paciència i amb aires de Cerdanya. Per això, té un gust singular i especial.
4380-2.TIF

Panxeta de la Cerdanya

A Carlit ho fem tot com si cuinéssim a casa perquè sentis el gust de la tradició i dels productes de la nostra estimada Cerdanya.
4380-2.TIF

Baiona de la Cerdanya

A Carlit elaborem la nostra baiona de forma artesanal amb tripa natural de porc farcida de carn de porc amb espècies i amb pebre.