Carlit se suma al moviment “Too good to go” per lluitar contra el malbaratament alimentari

Carlit se suma al moviment “Too good to go” per lluitar contra el malbaratament alimentari

Des d’aquest mes de juny, Carlit s’ha sumat al moviment de lluita contra el malbaratament alimentari “Too good to go”.

Es tracta d’un moviment social que va néixer el 2016 i que ha acabat materialitzant-se en una App que connecta establiments i marques que produeixen alimentació amb persones que volen salvar els excedents diaris, a canvi de preus reduïts.

Només es tracta d’instal·lar-se l’App, escollir les marques o establiments que t’interessen i consultar els packs que ofereixen les marques d’alimentació, com nosaltres mateixos, a 1/3 del preu que costarien al mercat. Llavors selecciones el pack de la marca que t’interessa, pagues a través de l’aplicació i reculls el pack al lloc i hora acordats.

Des de Carlit pugem packs a la plataforma de dimarts a dijous. De mitjana els packs que costarien 12 euros a qualsevol establiment, només en costen 4. Es tracta de productes que estan en perfecte estat, que no han esgotat en cap cas el període de caducitat, però que els supermercats i establiments rebutgen perquè tenen menys marge de temps per fer-ne la venda.

“Too Good To Go” s’ha convertit per a nosaltres en una manera de ser #WasteWarriors, i lluitar contra el malbaratament injust al qual ens vèiem abocats. Havíem intentat en moltes ocasions de poder-ho cedir a ONG’s, però no era fàcil atès que el nostre producte requereix refrigeració.

Ara, aconseguim salvar tots i cadascun d’aquests productes, reduir el malbaratament alimentari i acostar-nos a la comunitat Carlit que valora la nostra manera d’entendre la vida!

I és que, de tota la vida, el menjar no es llença. Mai dels mais.