Trinxat

Categoria
Trinxat
Més Informació

Si algun plat defineix la nostra Cerdanya, aquest és el trinxat. Sembla que no pugui ser que una cosa tan simple com barrejar patata, col i cansalada pugui arribar a ser tan bo oi?

Doncs aquesta és la cuina que ens agrada, la que ens feia l’àvia i que nosaltres continuem fent amb tot el mimo del món. Busquem les millors verdures de casa i hi posem la nostra cansalada. Bon profit fans del trinxat!

  • Què és?

El trinxat de la Cerdanya és un plat de gran tradició culinària a tota la zona pirenaica, i amb molt adeptes a tot Catalunya. Això és degut a que és un dels plats més gustosos i saludables de verdura que podem trobar avui dia. La seva recepta és molt antiga i els seus ingredients principals són la col, les patates i la panxeta.

  • Com el podem consumir?

A la paella.

Bany maria.

Microones.

  • Amb quins formats el podem comprar?

Amb safata de 400gr.