Continuem la promoció del talent local, amb ODISSEU i la beca Carlit

Continuem la promoció del talent local, amb ODISSEU i la beca Carlit

Aquest estiu, Carlit ha mantingut la seva aposta per promoure que el talent local tingui oportunitats professionals a la Cerdanya que li permetin desenvolupar-se sense haver de marxar de casa.

En el marc de les pràctiques Odisseu, que promouen el retorn a les zones rurals d’origen i l’arrelament al territori de joves formats, aquest estiu s’ha sumat a l’equip de Carlit la Mireia Puig i Orriols, estudiant del Grau en Ciències i Tecnologia dels Aliments a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autonòma de Barcelona.

A banda de rebre la retribució econòmica per les pràctiques realitzades, Carlit li ha concedit una beca per import de 2000 euros per a les despeses del proper curs.

A la imatge, el gerent de Carlit, Xavier Espuña, lliura el xec de la Beca Carlit a la Mireia, juntament amb Oriol Duran, qui també va ser estudiant de pràctiques Odisseu i que s’ha integrat a l’estructura de Carlit de manera estable.

L’Oriol va començar a treballar fent tasques d’etiquetatge algunes tardes o dies esporàdics, durant l’estiu, mentre estudiava el grau d’economia. Més endavant, va començar a anar-hi als hiverns en cas de puntes de feina. El 2017, en el marc de les pràctiques Odisseu i a través de l’acompanyament del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, es va incorporar a l’àrea d’administració a jornada completa, en tasques de gestió de comandes, control d’estocs, planificació i facturació. De les pràctiques, va passar a una substitució temporal. Finalment, després de 6 anys de vincle amb l’empresa, Carlit va formalitzar la seva aposta amb un pla de carrera en vistes al futur.