Qui ha dit que el trinxat és d’hivern? #TrinxatEstiu

Qui ha dit que el trinxat és d’hivern? #TrinxatEstiu

A Carlit ens agrada el trinxat els 365 dies de l’any. Poder gaudir del nostre trinxat després d’una bona esquiada o d’un bon remull sota l’aigua. Us volem ensenyar que el trinxat no només és un plat d’hivern i que per tant, en podeu gaudir cada dia de l’any. Hem preparat una campanya per explicar-vos que, a l’estiu, el trinxat fresc i amb una bona presentació és una manera fàcil, diferent i divertida de menjar verdures 100%! Vaja que és ideal per a practivar el Summer Slow Fast Food!

La campanya #TrinxatEstiu està basada en ensenyar-vos a preparar aquests plats d’estiu amb vídeo-receptes i receptes que podeu descarregar des d’aquest web.

Amb aquestes vídeo-receptes aprendreu a fer des de sushi, a una bona i completa amanida de trinxat, entre altres plats frescos. Us ensenyarem els trucs més curiosos perquè el trinxat sigui un plat a taula el dia que feu un soparet a la fresca i vulgueu sorprendre de manera fàcil. Totes les receptes han estat proporcionades i elaborades per Ignasi Ferrer.

Si sou fans del trinxat, aquest estiu no deixareu de menjar-ne. Que no us diguin que el trinxat es menja calent i que és d’hivern… Els #FansCerdanya ho som tot l’any!!! Benvinguts i benvingudes al #TrinxatEstiu!!!!