Preparats per la Festa del Trinxat de Puigcerdà

1-2016-festa-trinxat-definitiu-panxingCarlit serà present a la Festa del Trinxat que tindrà lloc al pavelló poliesportiu de Puigcerdà el proper dissabte 27 de febrer. La festa, que consisteix en un sopar en el qual hi assisteixen més de 800 comensals, és una de les cites més importants de la Cerdanya que té com a protagonista el producte principal de Carlit: el trinxat.

Com a novetat aquest any es podrán tastar dos entrants nous que s’afegiran als embotits i formatges de la comarca: la sopa de farigola i amanida amb foie i codonyat. A continuació serà el torn del plat estrella, el trinxat acompanyat d’un altre plat de melós de vedella amb cremós de moniato.

La Festa del Trinxat s’ha convertit en una cita obligada per a la majoria de cerdans i en un autèntic aparador de la gastronomia que es cou a una comarca tant única i privilegiada com és la Cerdanya.

Des de Carlit s’obsequiarà a cada comensal amb una ració de trinxat i durant la vetallada es podrà gaudir d’un photocall per demostrar que existeixen molts #fansCerdanya.