Per mi la Cerdanya és…

Per mi la Cerdanya és…

Per nosaltres la Cerdanya són tantes coses, tantes emocions, tants moments i tants llocs que ens és increïblement difícil respondre què és la Cerdanya en una sola frase. És per això que vam començar a demanar als nostres seguidors que ens ajudessin i que diguessin en una frase què és per ells la Cerdanya.

Impressiona veure la quantitat d’emocions i vessants diferents que la Cerdanya porta a cadascú. Ens han arribat comentaris com “un lloc màgic”, “un lloc ideal per viure” o també mencionant el seu magnífic entorn “Per mi la Cerdanya és un lloc únic on gaudir de la natura”.

També hem de dir que ens han arribat comentaris tan personals que gairebé ens fan posar la pell de gallina: “Per mi la Cerdanya és vida, un somni, un somriure, tranquil·litat, alegria, amics…”.

Veient la quantitat de frases que ens han arribat no ha fet res més que encuriosir-nos encara més i fer-nos créixer les ganes de saber què és per vosaltres la Cerdanya. Si voleu fer-nos arribar la vostra frase, estarem encantats de saber amb quins ulls veieu vosaltres aquest racó tan meravellós del món.
per-web-news-carlit