La Trinxeta, la Food Truck del trinxat

El projecte de portar-vos el trinxat de la Cerdanya a tots els racons de Catalunya avança sense parar. Com quan em calço les botes de muntanya per resseguir l’skyline de la meva terra, agafo el repte amb il·lusió i molta empenta. Sóc una intrèpida alpinista!

A Carlit els ha encantat la idea de la Food Truck del trinxat. La Trinxeta està en marxa!

Per començar, ja tinc la marca de La Trinxeta ben definida. Un dia que vaig pujar a Puigcerdà vaig anar a casa dels meus pares amb dubtes sobre la marca i la identitat de la Food Truck. “I per què no hi poses la teva cara, Núria?” em va dir el meu pare. Al principi no ho veia clar, però la meva mare m’hi va fer decidir: “Oi que tu ets La Trinxeta? Doncs amb la cara ben alta i ben orgullosa!”.

Quan ho vaig decidir, vaig anar a parlar amb Carlit i els ha agradat tant que em donen tot el suport per tirar endavant La Trinxeta, la Food Truck del trinxat. És un projecte molt personal, nascut de l’amor per aquesta recepta i pels anys que he viscut a la Cerdanya. Quan en menjo, em miro la cullera a contrallum i encara no m’explico com hi poden cabre tants records en una sola cullerada de trinxat.