La Trinxeta a la cursa Head de la Masella

La Trinxeta a la cursa Head de la Masella

Diuen que molta gent aprofita els caps de setmana per descansar, però jo aquest dissabte a la Masella vaig estar ben acompanyada d’un bon grapat d’esportistes, que no els espantava fer una competició de 12 hores-non stop.

La cursa la patrocinava la marca austríaca de material d’esquí Head. I com us he dit, no és una cursa qualsevol, sinó que és una cursa de resistència per equips de 12 hores. I què podia fer jo? Doncs vaig pujar-hi amb la Trinxeta per ajudar-los posant el meu granet de sorra servint sense parar trinxat perquè no els faltessin les forces ni a ells ni als que els acompanyaven.

És ben bé que amb la panxa plena i calenta…tot es veu d’una altra manera! Vist el bon èxit de participació en la cursa, espero poder-hi tornar amb la Trinxeta l’any següent i, com sempre, no deixar a ningú que ho vulgui sense un bon trinxat!