“Ho estem fent bé!”, l’homenatge de Carlit a la força de la gent

“Ho estem fent bé!”, l’homenatge de Carlit a la força de la gent

Des de sempre, a Carlit hem estat dels que veiem el got mig ple, dels que creiem que si es treballa amb ganes i convençuts del que fem, tot és possible i tot està per fer, com deia Miquel Martí i Pol.

Durant aquest confinament, tot l’equip de Carlit ha treballat intensament, com a servei essencial, perquè l’alimentació, per la nostra banda, no faltés a casa. Canvis de torn, treball amb proteccions angoixants, horaris estranys… I tampoc vam dubtar a recórrer la Cerdanya repartint lots per als equips sanitaris, les farmàcies i els CAP’s, sumant on tocava ser i on volíem ser.

Ara, en plena desescalada i tancant fase rera fase intentant passar pàgina, tornem a encarar el que vingui amb un somriure, convençuts que la força de la gent ho pot tot!
Per això, hem volgut fer el nostre petit homenatge a totes, a tots. I ho hem fet demanant a confinades i confinats a casa que es gravessin amb el seu mòbil en una escena tan quotidiana com preparar el dinar. En aquest cas, preparar un trinxat de Carlit.
El vídeo no vol ser res més un homenatge que mostra com la unió fa la força. Com sumats, fem una cadena invencible. I sobretot, com tots plegats: “Ho estem fent bé!!!!”.