Estrenem espots!

Estrenem espots!

A Carlit ens agrada innovar, i no només a la cuina, sinó que també ens agrada fer-ho en la imatge de la nostra empresa. És per això que hem preparat una campanya de vídeos per projectar aquesta idea: des de la innovació aconseguim portar la tradició del trinxat a nous llocs, nous públics… Volem mostrar que la facilitat de preparació de tots els nostres trinxats, els trinxats de Carlit, ens permet rejovenir els consumidors d’un plat tradicional com és aquest, que ja feien les nostres àvies!

 

Aquesta campanya està composta per 3 vídeos que anireu descobrint molt aviat. El primer vídeo és: “Trinxat de l’àvia, el de sempre”. Aquest projecta que podem traslladar-nos al trinxat de tota la vida d’una manera fàcil. Que el trinxat de Carlit es pot convertir en un tupper fàcil i ràpid per tenir a l’oficina, la universitat o a on calgui, perquè amb un minut de microones està a punt per menjar. És un producte perfecte per la vida atrafegada dels joves i de les parelles amb fills petits que valoren qualsevol minut que puguin guanyar en el seu dia a dia.

 

Un altre vídeo és: “Slow fast food, 100% natural”. Amb aquest us volem mostrar que no tenir temps per cuinar no és una excusa per menjar malament. Amb Carlit i un minut de microones, tens a taula un plat de verdura amb ingredients 100% naturals; i és que Carlit ofereix l’únic trinxat del mercat que només porta patata, col, rosta de cansalada i sal. Així de fàcil i així de sa.

 

Per últim, tenim el vídeo: “Verdura 100% natural. Fàcil, ràpid i de bon rotllo”. Seguint amb la idea d’arribar a un públic més jove, amb aquest vídeo volem mostrar que el trinxat de Carlit és una manera ràpida perquè els joves i les famílies ho tinguin fàcil per menjar verdura, sense haver-se d’embolicar a cuinar ni anar a fer la compra de molts ingredients. Qui no menja bé… és perquè no vol!