Carlit, a la IV Nit del Gourmet Català!

Aquest dimecres, 17 d’octubre, vam ser a la IV Nit del Gourmet Català, com a membres de Catalonia Gourmet, un clúster que reuneix empreses especialitzades del sector de l’alimentació Gourmet. El Palau de Pedralbes va ser el punt de trobada on els assistents van poder tastar tots els productes dels membres del clúster. Entre els productes que s’hi van poder tastar no hi va faltar el magret d’ànec, l’embotit i el trinxat, el nostre producte estrella.

Un any més vam viure una nit emotiva, en què es va donar el premi Gourmet Català de l’Any. En aquesta edició, va ser pel cuiner Nandu Jubany, aquí donem la més cordial enhorabona, per portar sempre per bandera els productes i els productors de casa i de qualitat.
Tanquem una edició més de la Nit del Gourmet, contents de mostrar l’aposta ferma pel compromís amb la producció de qualitat, per part de tots els qui formem part de Catalonia Gourmet.