Aquest any en fem 20!!!

Aquest any en fem 20!!!

A Carlit celebrarem els 20 anys el proper mes de juny. Sembla tot just ahir quan vam decidir tirar endavant aquest projecte el 1998. Des del primer moment teníem clar que érem uns fans de la Cerdanya i que en volíem un trosset al plat!

Xavier Espuña, el gerent actual de Carlit, ho va tenir clar.

Tot va començar perquè a casa de la dona d’en Xavier, com a moltes cases de la Cerdanya, l’àvia i la mare feien un trinxat boníssim i ell, que aleshores ja era un enamorat de la Cerdanya, va pensar: perquè no posar-lo a l’abast de tothom?

La pensada va ser bona i així a Carlit vam començar a portar aquest producte 100% de la Cerdanya arreu. Els nostres productes no tenen gaires secrets: els fem com els feien els nostres avis, besavis, rebesavis… Però, alhora, mai hem volgut deixar d’innovar. Així que hem preparat els nostres envasos per anar al microones, o hem pensat un packaging que faciliti guardar el trinxat a la nevera.

Durant aquest any celebrarem el 20è aniversari amb diverses promocions, sortejos i activitats.

No podem ni volem oblidar-nos de donar-vos les gràcies més sinceres per haver-nos acompanyat durant tots aquests anys. També volem dir-vos que el què més il·lusió ens fa no són els anys que han passat, sinó tots els anys que tenim per al davant i que encarem amb les mateixes ganes que el primer dia!

20 milions de gràcies a tots els que, com nosaltres, sou #FansCerdanya!!

Logo 20 aniversari Carlit 1