Regala Carlit i Cerdanya a qui vulguis i on vulguis!

Regala Carlit i Cerdanya a qui vulguis i on vulguis!

Feia temps que ens demanàveu com ho podíeu fer si volíeu regalar gastronomia Carlit. I us preparàvem ben il·lusionats allò que convenia. Fos a París, a Londres, o a Múrcia, hem fet arribar la nostra gastronomia per compartir l’experiència amb qui vulguéssiu de fer-li arribar un lot de productes Carlit.

Així que ens hem decidit a posar-vos-ho més fàcil!
Hem creat diversos lots de productes Carlit que inclouen una representació de tots els nostres productes, així com un petit record de la Cerdanya en forma de davantal, drap de cuina o samarreta, segons el que preferiu.

I si preferiu fer-vos un lot a la vostra mida, també ho podeu fer. És tan fàcil com entrar a botiga.carlit.cat , escollir el lot o els productes que voleu i indicar on ho voleu fer arribar. I si voleu incloure-hi un targetó amb un text per al qui ho rep, doncs també!
De la resta, ens n’ocupem nosaltres!

També podeu fer els vostres encàrrecs via Whatsapp (686 34 34 29), telèfon (972881150) o mail carlit@artesaniescarlit.com.

Apa, ja no cal pujar a la Cerdanya per recordar el trinxat, el pa de fetge o la llonganissa. Ara, que hi esteu sempre convidats!