Ja hem presentat la Trinxeta!

Ja hem presentat la Trinxeta!

Me’n moria de ganes i per fi ja la tenim aquí: la food truck de la Trinxeta ja és una realitat! Carlit l’ha presentat aquest dimecres i a partir d’ara ja la podrem fer voltar per portar el trinxat per totes les carreteres i indrets de Catalunya. Trinxat on the road!

Quan li han tret la tela que l'amagava, gairebé he estat a punt de plorar d'emoció

L’acte de presentació s’ha fet aquest migdia a l’Hotel Alimara de Barcelona i no hi podia pas faltar. Si m’haguéssiu vist al metro mentre hi anava, des de Liceu fins a Mundet, amb els cascos posats i amb un somriure d’orella a orella i ben embadalida, segur que us hauria traspassat la meva felicitat.

Abans de descobrir la food truck, que s’ha quedat ben tapada fins al final, he gaudit molt amb l’Instashow que ens ha fet la Laura Ponts per ensenyar-nos com fa aquelles fotos tan autèntiques que penja a les xarxes. No s’ha pas de ser una foodie perquè se t’obri la gana veient com tracta els aliments i els seus estris, és un espectacle!

I després d’això, tots cap a fora per veure la Trinxeta. Quan li han tret la tela que l’amagava, gairebé he estat a punt de plorar d’emoció. Ha quedat maquíssima! Encara porto un pessigolleig per tot el cos i crec que no me’l podré treure en dies. La Trinxeta comença a rodar!