Ja és aquí la Trinxeta, la nova food truck de Carlit!

El trinxat de la Cerdanya voltarà per tot Catalunya amb la Trinxeta, la food truck de trinxat que ha presentat Carlit aquest matí en un acte multitudinari a l’Hotel Alimara de Barcelona. La Trinxeta serà itinerant i permetrà portar el trinxat, producte estrella de Carlit, a tot tipus d’actes com fires, mercats i concerts.

Amb la creació de la Trinxeta, Carlit pretén apropar la gastronomia tradicional i les verdures a tota la població però especialment al públic millennial i als joves. La food truck permetrà consumir el trinxat ‘in situ’, calent i amb la possibilitat de personalitzar-lo amb diverses propostes de toppings.

L’acte de presentació de La Trinxeta va servir per descobrir la furgoneta i la seva imatge corporativa i va oferir als assistents un Instashow de l’instagramer Laura Ponts. Per Carlit, la Trinxeta va més enllà de ser només una food truck, vol convertir-se en una nova manera de consumir el trinxat, per això des de Carlit s’ha vinculat la food truck amb un personatge corporatiu creat per a l’ocasió, la Núria Cerdà, altrament coneguda com la Trinxeta.

La food truck de Carlit és una bona mostra de com l’empresa busca nous canals de difusió dels seus productes d’alimentació per arribar a nous públics.

trinxeta