Carlit serà a la trobada d’instagramers de La Molina

clic_okCarlit no s’ho vol perdre i per això aquest diumenge 10 de juliol participarà a la trobada d’usuaris de la xarxa social Instagram que es farà a l’estació d’esquí de La Molina.

Ho han organitzat conjuntament l’estació d’esquí amb el perfil d’Instagram @DescobeixCatalunya i tenen com a lema l’etiqueta #DescobreixLaMolina.

Durant la jornada els instagramers participaran a diverses activitats. Pujaran al Telecabina, es banyaran a la piscina, gaudiran de jocs d’aigua i del circuit fauna, tripularan una barca i muntaran en poni, entre d’altres.

Tots els instagramers que pengin les fotografies que facin durant la jornada a Instagram entraran a un concurs. Els requisits principals són etiquetar les imatges amb les etiquetes #DescobreixLaMolina i #descobreixcatalunya i captar a la perfecció l’esperit de la jornada ja que això és el que es valorarà.

El termini per a presentar les fotos acabarà el divendres 15 de juliol a mitjanit, i durant la setmana del 18 de juliol s’anunciaran els guanyadors. Els premis als que opten, han estat cedits per diversos col·laboradors i patrocinadors entre els quals Carlit.