Carlit, present a la Festa de Clubs de la Molina 2016

ddCarlit ja ho té tot a punt per la Festa de Clubs de la Molina 2016. Es farà el proper dissabte 20 de febrer les pistes d’esquí de La Molina. A la jornada s’hi reuneixen cada any unes 400 persones amants de la Cerdanya i és per aquest motiu que Carlit també hi tornarà a ser present.

Aquest any Carlit vol fer viure la Festa més que mai i per això regalarà una càmera Xiaomi Yi Action als tres #fansCerdanya que comparteixin a Instagram la fotografia més original i divertida. Només hi ha un requisit: que hi surti un dels complements que Carlit entregarà a cada club durant la Festa. S’hi podrà participar des de les 9:30 del matí fins a les 12:30 del migdia. Per entrar al concurs caldrà etiquetar les fotografies a @lamolinaski, @carlitartesanies i el hashtag #festaclubs.

A més, dos dels cuiners encarregats d’elaborar el trinxat de Carlit faran de jurat al concurs de “montaditos” que organitza La Molina als Alabaus. Seran els encarregats de decidir els que són més originals i els més bons. Els millors “xefs” s’emportaran un lot de productes de Carlit a casa seva.

Esquiadors, animeu-vos a participar i feliç Festa de Clubs!