Carlit es converteix en col·laborador del Club Alpí Núria Masella Cerdanya

Carlit es converteix en col·laborador del Club Alpí Núria Masella Cerdanya

9e3f1929cfccfdada9211546720d18fbAmb la voluntat de donar a conèixer el territori cerdà, promoure totes les activitats que hi tenen lloc i com a “fan” de la Cerdanya que és Carlit, s’ha signat un acord de col·laboració amb el Club Alpí Núria Masella Cerdanya, conegut per les sigles CANMC. Carlit donarà suport en les properes carreres que s’organitzin des del Club.

El CANMC és un club pioner de l’esquí i dels esports d’hivern a l’Estat espanyol. Es va fundar el 1932 i des dels seus inicis ha estat lligat sempre a l’estació d’esquí i al cremallera de la Vall de Núria.

Durant els anys 40 i 50 va ser un destacat club precursor de la competició d’esports d’hivern a l’Estat espanyol ja que organitzava les proves internacionals que es disputaven a l’estació de Núria i a les quals cada any hi participaven els millors esportistes internacionals i olímpics de l’època. El Club també tenia un equip d’esquí i un equip d’hoquei sobre gel. Amb els anys, el CANMC ha estès la seva activitat a les estacions d’esquí de la Masella i al Pas de la Casa (Grandvalira).