#CompromisosCarlit, compromesos ara i sempre!

#CompromisosCarlit, compromesos ara i sempre!


Des dels nostres inicis sempre hem fet les coses tan bé com hem sabut. Així que, de manera natural i sense pensar en memòries de responsabilitat social o de sostenibilitat, hem anat avançant amb un conjunt de petites accions que mostren el nostre compromís amb allò que fem i amb les persones i el territori que ens envolta.

Ara, ho hem volgut recollir en el que hem anomenat #CompromisosCarlit, un espai absolutament viu que recull el nostre granet de sorra en aconseguir que l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i els Objectius de Desenvolupament Sostenible puguin ser una realitat, si totes i tots hi sumem.

#CompromisosCarlit és el conjunt d’accions que hem fet des de sempre per respectar les persones i el nostre entorn. Tal i com ho entenem nosaltres, dins dels nostres compromisos, hi ha accions de sostenibilitat, de responsabilitat social, etc…
Sabem que ens queda molt per fer, però també que tot és possible. Amb la voluntat de continuar sent honestos i transparents, compartim algunes de les accions que creiem que ja estem fent bé. I en vindran més!