Som així

Tal com raja!

A Carlit som així: tal com raja. Som uns apassionats de la Cerdanya i de la cuina de tota la vida, de la d’anar fent, de posar-te-la a la boca i pensar… mare meva!

Si bé vam néixer el 1998 com a Carlit, les arrels ens tiren. Les generacions passades de la nostra família ja sabien de què anava això del bon menjar.

 

A Carlit vam pensar que si nosaltres érem Fans de la Cerdanya i en volíem un trosset al plat, per què no l’havíem de compartir?

Així va néixer Carlit. Si sentiu passió per la Cerdanya, per la muntanya i pel gust per menjar de casa, sou dels nostres!

Nosaltres som #FansCerdanya. Tot l’equip ens esforcem cada dia perquè tu també tu ho siguis. I perquè siguis #FansCarlit!

nies Carlit

Bodego productes Carlit-1000
?
Som uns frescos!

Sí senyor! Ens enorgullim de tot allò que és fresc. Anem cada dia a mercat a comprar el que ens fa falta: les cols, les patates, la carn… Som gent de mercat i ens agrada el que tenim a casa. Per això totes les nostres matèries primeres són autòctones, com nosaltres i com vosaltres que us agrada menjar la cuina de casa.

El mateix que fem a casa

La nostra elaboració no té secret… Bé, potser algun: ho fem tot i tot com si cuinéssim a casa, com han fet sempre els nostres avis i els besavis, i els rebesavis, i els avis dels rebesavis…

El magret i la panxeta el salem i el deixem curar.

Per fer les llonganisses, no fem res més que trinxar la carn, salpebrar, embotir i deixar-les curar com fèiem sempre. Per això, tenen aquesta forma plana, com les llonganisses de pagès.

?
?
I cap a casa vostra falta gent!

Un cop ho tenim ben cuinat, ho envasem de diferents maneres: sencer pels qui els agrada tallar la peça, i llescat pels mandrosos o pràctics!

Cada dia sortim a portar a les botigues i supermercats un trosset de la Cerdanya perquè arribi al vostre plat acabat de fer!