Pa de fetge

Categoria
Xarcuteria
Més Informació

El pa de fetge és una variant dels coneguts patés de campanya francesos, especialment vinculat a la Cerdanya i des d’on es va estendre a d’altres comarques dels Pirineus.

Tot i que els cansaladers de la Cerdanya se’l van emportar quan van emigrar cap a zones del Pre-Pirineu, a Carlit hem volgut recuperar les nostres arrels de sempre i portar el pa de fetge a la Cerdanya de nou.

Us convidem a sentir les arrels de casa nostra amb el pa de fetge Carlit!

  • Què és?

El pa de fetge de la Cerdanya és un paté de campanya, però que manté les maneres i les fórmules tradicionals i originals dels nostre avis.

  • Com el podem consumir?

El pa de fetge de la Cerdanya es pot consumir com a aperitiu, com a embotit per a l’entrepà i com a complement ideal d’amanides tèbies.

  • Amb quins formats el podem comprar?

Sobre de 100gr tallat amb talls individuals.

Peça de xarcuteria.

Peça mini de 250gr.