MAGRET D’ÀNEC
El gust de l’ànec, intens però suau alhora, porten records de muntanya, tranquil·litat i bon paisatge a Carlit. Seleccionem ànecs que creixen a l’aire lliure per fer els nostres millors magrets.
Tant pels qui sou uns bons gourmets com pels qui no us agrada l’ànec d’alguna altra manera, us reptem a tastar el magret de Carlit.
Sentireu un trosset de la nostra Cerdanya a la vostra boca!
Raça creuada de genètica francesa, molt rústic i resistent.
L’ànec està 3 setmanes a l’interior fins que li surt el plomall, llavors
passa a l’exterior on s’hi estarà durant 9 setmanes més menjant blat de moro dues vegades al dia. Un cop passades les 9 setmanes, l’ànec passa a l’interior on es fa l’engreix final, també amb blat de moro 100%.
A l’ànec no se li accelera el procés de creixement.
Un cop ja tenim el pernil d’ànec amb fresc, el posem als assecadors naturals on el pernil si estarà durant 4 setmanes. Un cop curat passa a les línies de tallat i envasat.
Com el podem consumir?
– Amanides.
– Com embotit.
Amb quins formats el podem comprar?
– Amb sobres de 50gr amb talls individuals.