Hamburguesa amb trinxat de carbassó de Carlit, en un acte del Catalonia Gourmet

Hamburguesa amb trinxat de carbassó de Carlit, en un acte del Catalonia Gourmet

Carlit ha començat la setmana a Barcelona en un acte que ha organitzat Catalonia Gourmet a l’Aula Gastronòmica del mercat de La Boqueria.

Ha estat una trobada entre els professionals de les marques que formen el clúster, instagramers i bloguers gastronòmics, periodistes i d’altres persones relacionades amb el món de la cuina.

Carlit hi ha exposat el seu ampli ventall de productes i a més, el seu trinxat de carbassó s’ha convertit en l’ingredient més especial que ha tingut l’hamburguesa elaborada in situ pel cuiner i professor de l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme-CETT (UB), Fernando Fernández.

Els assistents han pogut tastar tots els productes i fer un intercanvi d’impressions entre ells mateixos i també amb els professionals que els han explicat sobre la manera de produir, els han parlat dels seus projectes nous i comentat les tendències del seu sector.