Article sobre Carlit a la Revista Art-e-sans

Article sobre Carlit a la Revista Art-e-sans

L’última edició de la Revista Art-e-sans, que és una revista especialitzada dedicada a la divulgació de productes alimentaris artesans i dels seus productors, compta amb un article a doble pàgina dedicat a Carlit.

L’article destaca l’entorn privilegiat on es produeixen els nostres productes: la Cerdanya. També s’hi pot llegir la trajectòria i els inicis de Xavier Espuña, el fundador de Carlit.

A l’article no hi podia faltar un espai dedicat al trinxat de la Cerdanya, que fins i tot el descriu com que “identifica tant el territori que s’ha convertit en un segell d’identitat”. Tot i destacar la vessant tradicional de l’empresa també es mostra la seva vessant més moderna i les últimes innovacions que s’han dut a terme els darrers mesos.

Si voleu llegir l’article sencer, podeu consultar les pàgines 38 i 39 del document que trobareu clicant aquí.

 

Captura de pantalla 2017-11-15 a les 12.47.18